Siirry suoraan sisältöön

Projektiryhmä

POSITIVE LEARN on kansainvälinen yhteenliittymä, johon kuuluu toisen asteen ja korkea-asteen oppilaitoksia sekä tutkimuslaitoksia.

NCSR Demokritos

Kansallinen tieteellinen tutkimuskeskus ”Demokritos”.

Demokritos perustettiin heinäkuussa 1961 ydintutkimuksen tutkimuskeskukseksi, ja se on nykyään Kreikan suurin monitieteinen tutkimuskeskus, jossa työskentelee noin 180 tutkijaa vakituisissa ja vakinaistetuissa tehtävissä ja yli 500 tutkijaa hankkeissa, joita rahoitetaan pääasiassa valtion rahastojen, Euroopan unionin ja yksityisten yritysten avustuksilla.

Hochschule Ruhr West

Ruhr West -ammattikorkeakoulu on julkinen yliopisto, joka tarjoaa korkeatasoisia kandidaatti- ja maisteriohjelmia tietotekniikan, tekniikan, matematiikan, luonnontieteiden ja liiketalouden aloilla.

Ruhr West sijaitsee kahdella upouudella, huipputeknisellä kampuksella Mülheim an der Ruhrin ja Bottropin kaupungeissa Ruhrin alueella, joka on yksi maailman merkittävimmistä teollisuusalueista ja jossa asuu noin 5,3 miljoonaa ihmistä.

RWH

Ellinogermaniki Agogi

Ellinogermaniki Agogi

Ellinogermaniki Agogi (EA) on virallisesti tunnustettu valtion koulutusorganisaatio. Se on EDEN-verkoston (European Distance Education Network), STEDE-verkoston (Science Teacher Education Development in Europe) ja ECSITE-verkoston (European Network of Science Centres and Museums) institutionaalinen jäsen. EA oli ensimmäinen kreikkalainen koulutusorganisaatio, joka sovelsi etäopetusta toisen asteen koulutukseen vuonna 1993.

University of Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto (JYU) on perustettu vuonna 1863, ja silloin se oli ensimmäinen suomenkielinen opettajankoulutuslaitos (ns. opettajaseminaari). Yliopiston tutkinto-ohjelmissa opiskelee tällä hetkellä noin 15 000 opiskelijaa. Maisteritutkintojen perusteella se on Suomen neljänneksi suurin yliopisto.

University of Jyväskylä