Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Project Team

POSITIVE LEARN is an international consortium of institutions from Secondary and Higher Education and Research.

NCSR Demokritos

Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος»

Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1961 ως Ερευνητικό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών και σήμερα ο Δημόκριτος είναι το μεγαλύτερο διεπιστημονικό Ερευνητικό Κέντρο της Ελλάδας με περίπου 180 ερευνητές σε μόνιμες και μόνιμες θέσεις και πάνω από 500 ερευνητές που εργάζονται σε έργα που χρηματοδοτούνται κυρίως από επιχορηγήσεις κρατικών ταμείων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιωτικών βιομηχανιών.

Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Ruhr West

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Ruhr West είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στην επιστήμη των υπολογιστών, τη μηχανική, τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Με δύο ολοκαίνουργιες, υπερσύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις Mülheim an der Ruhr και Bottrop, το Ruhr West βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής του Ρουρ, μιας από τις σημαντικότερες βιομηχανικές περιοχές του κόσμου με πληθυσμό περίπου 5,3 εκατομμύρια κατοίκους.

RWH

Ellinogermaniki Agogi

Ελληνογερμανική Αγωγή

Η Ελληνογερμανική Αγωγή αποτελεί έναν επίσημα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό. Είναι θεσμικό μέλος του δικτύου EDEN (Ευρωπαϊκό Δίκτυο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης), του δικτύου STEDE (Ανάπτυξη της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών φυσικών επιστημών στην Ευρώπη) και του δικτύου ECSITE (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κέντρων και Μουσείων Επιστημών). Η ΕΑ ήταν ο πρώτος ελληνικός εκπαιδευτικός οργανισμός που εφάρμοσε την ανοικτή εξ αποστάσεως διδασκαλία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση το έτος 1993.

Πανεπιστήμιο τουJyväskylä

Το Πανεπιστήμιο του Jyväskylä (JYU) ιδρύθηκε το 1863 και τότε ήταν το πρώτο φινλανδικό εκπαιδευτικό κολλέγιο (το λεγόμενο Teacher Seminary). Περίπου 15.000 φοιτητές είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στα προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου. Κατατάσσεται ως το τέταρτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Φινλανδία με βάση τα μεταπτυχιακά πτυχία.

University of Jyväskylä